• Ma t/m do voor 11:00 besteld volgende dag geleverd (NL)
  • Gratis verzending vanaf € 350 (franco NL)
  • 14 jaar ervaring

Importeur Italiaanse producten

DiGusti: uw importeur van authentieke Italiaanse producten

Bent u actief in de horeca- of foodbranche, bestel dan uw delicatessen bij DiGusti, uw importeur van authentieke Italiaanse producten. Wij zijn gespecialiseerd in Zuid-Italiaanse delicatessen en streekproducten. Deze worden door onze importeur zorgvuldig uitgekozen op smaak en kwaliteit. Van zoetwaren en pasta’s tot Italiaanse frisdrank en wijnen, wij bieden de pure, ambachtelijke smaak van het ware Italië. Bestel bij onze importeur alle Italiaanse producten die u nodig heeft en pak heerlijk uit voor uw personeel, gasten of relaties.

Uw importeur van Italiaanse delicatessen

Het woord ‘gusto’ betekent ‘smaak’ en dat proeft u gegarandeerd terug in al onze Italiaanse delicatessen die onze importeur voor u selecteert. De ingrediënten voor onze producten komen van het Zuid-Italiaanse platteland en worden kleinschalig verwerkt biologische, ambachtelijke en eerlijke streekproducten van topkwaliteit.

De smaak van het authentieke Italië

Ervaar de smaak van het pure, authentieke Italië via DiGusti, uw importeur van originele Italiaanse producten. Trakteer uw personeel of gasten op een unieke en heerlijke maaltijd of borrel met onze antipasti, pasta’s en originele limoncello’s of streekwijnen. Wij zijn uw importeur van de volgende Italiaanse producten:

  • Pasta’s, pastasauzen en risotto’s
  • Zoetwaren
  • Antipasti en tapenades
  • Olijfolie en kruiden
  • Italiaanse wijnen, frisdranken en likeuren
  • Balsamico’s
  • Truffels

Importeur van Italiaanse geschenken en (kerst)pakketten

Niet alleen is DiGusti uw importeur van authentieke Italiaanse producten, ook zijn wij uw groothandel in originele en luxe geschenksets en (kerst)pakketten. Van originele balsamico’s tot pasta- en risottopakketten en van zoetwaren tot onze bekroonde likeuren, de keuze is bij ons enorm. Glutenvrije pakketten behoren eveneens tot de mogelijkheden en indien gewenst kunt u ook zelf uw pakketten samenstellen. Kies DiGusti als uw importeur en trakteer uw personeel of relaties op de heerlijkste Italiaanse producten.

Waarom kiezen voor DiGusti?

Kiest u voor DiGusti als uw importeur van Italiaanse producten, dan kiest u voor biologische en vooral originele streekproducten uit Italië. Deze selecteren wij al sinds 2010 speciaal voor u op kwaliteit en smaak, met groot respect voor de Italiaanse culinaire tradities en met oog voor onze klanten. Zo proeft u via onze importeur altijd de smaak van het échte, ambachtelijke Italië terug. Al onze Italiaanse specialiteiten zijn bovendien geheel biologisch en vrij van kunstmatige toevoegingen. Ons wisselende assortiment aan seizoensproducten maakt bovendien dat u liefhebbers van Italië steeds weer opnieuw kunt verrassen met onze heerlijke, unieke Italiaanse producten.

Italiaanse producten bestellen bij uw importeur

Wilt u graag zakelijk uw Italiaanse producten bestellen bij DiGusti, neem dan vandaag nog contact op met uw importeur. Laat uw gasten, personeel of relaties genieten van (h)eerlijke authentieke en biologische delicatessen, van olijfolie en zoetwaren tot onze bekroonde likeuren. Heeft u vragen over ons assortiment? Laat het ons weten, zodat we aan uw wensen tegemoet kunnen komen. Bel naar 06-13297227, stuur een email naar info@digusti.nl, of vul het contactformulier in op onze site.

Op ma-do voor 12u besteld, volgende dag geleverd!