• Ma t/m do voor 11:00 besteld volgende dag geleverd (NL)
  • Gratis verzending vanaf € 350 (franco NL)
  • 14 jaar ervaring

Groothandel Italiaanse producten

DiGusti: dé groothandel voor Italiaanse producten

Werkt u in de horeca- of foodbranche, dan is DiGusti uw aangewezen groothandel voor authentieke Italiaanse producten. Wij zijn gespecialiseerd in Zuid-Italiaanse delicatessen en streekproducten die wij zorgvuldig selecteren op kwaliteit en smaak. Van zoetwaren en pasta’s tot frisdrank en wijnen, wij bieden de ware, ambachtelijke smaak van het échte Italië. Bij onze groothandel vindt u alle Italiaanse producten die u nodig heeft om heerlijk uit te pakken voor uw gasten, personeel of relaties.

Groothandel in ambachtelijke Italiaanse producten

Het woord ‘gusto’ is Italiaans voor ‘smaak’ en die ontbreekt zeker niet in onze producten! Alle ingrediënten in onze groothandel komen direct van het Zuid-Italiaanse platteland. Ze worden daarna kleinschalig en volgens lokale tradities verwerkt tot ambachtelijke, biologische en vooral eerlijke streekproducten van de hoogste kwaliteit. Dat proeft u gegarandeerd!

De ware smaak van Italië

Ervaar de ware, authentieke smaak van Italië uit onze groothandel in Italiaanse producten. Van pastasauzen, truffels en kruidenmixen tot originele limoncello’s en wijnen, uw gasten of personeelsleden worden getrakteerd op een unieke en heerlijke maaltijd. U kunt voor de volgende producten terecht in onze groothandel in Italiaanse producten:

  • Pasta’s, pastasauzen en risotto’s
  • Olijfolie en kruiden
  • Zoetwaren
  • Balsamico’s
  • Truffels
  • Antipasti en tapenades
  • Italiaanse wijnen, frisdranken en likeuren

Geschenken en Italiaanse (kerst)pakketten

Niet alleen vindt u in DiGusti uw groothandel voor Italiaanse producten, ook kunt u bij ons terecht voor authentieke en luxe geschenken en (kerst)pakketten. Van luxe balsamico’s tot risotto- en pasta pakketten en van zoetwaren tot onze bekroonde likeuren: de keuze is enorm. Ook glutenvrije pakketten behoren tot uw opties en indien gewenst kunt u ook uw pakketten zelf samenstellen om uw personeel te trakteren op een luxe kerstpakket of cadeau. Bekijk snel het assortiment van onze groothandel in Italiaanse producten en kies de mooiste cadeaus voor uw personeel of relaties.

Waarom kiezen voor DiGusti?

Kiest u DiGusti als groothandel voor uw Italiaanse producten, dan kiest u voor biologische en authentieke streekproducten uit Italië. Al sinds 2010 selecteert onze importeur deze zorgvuldig op smaak en kwaliteit, met veel respect voor de Italiaanse culinaire tradities en met oog voor de klant. Daarom proeft u in al onze producten de smaak van het ware ambachtelijke Italië terug. Bovendien zijn al onze artikelen geheel biologisch en vrij van kunstmatige toevoegingen. Daarnaast biedt onze groothandel een wisselend seizoensassortiment, waarmee u iedere liefhebber steeds weer opnieuw kennis laat maken met onze heerlijke en unieke streekproducten uit Italië.

Italiaanse producten bestellen bij onze groothandel?

Wilt u graag één of meer Italiaanse producten bij onze groothandel bestellen? Neem contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn. Laat uw gasten, personeel of relaties genieten van (h)eerlijk authentieke en biologische streekproducten, van zoetwaren en olijfolie tot onze bekroonde likeuren. Vragen over ons assortiment? Stel ze gerust! Bel naar 06-13297227, stuur een email naar info@digusti.nl, of vul het contactformulier in op onze site.

Op ma-do voor 12u besteld, volgende dag geleverd!